Avoinna Ma-To 8.30-18.00 Pe 8.30-17:00

Auton vinssit

Comeup vinssit, WARN vinssit

Tarjoamme laajan valikoiman sähköisiä ja hydraulisia vinssejä autoihin, eri konetekniikkaan ja myös teollisuuden käyttöön.
Autojen ja konetekniikan vinssit toimitetaan varaston tilanteen mukaisesti, hydrauliset vinssit ja teollisuustekniikka toimitetaan tilauksesta.

Valitse kiinnostava tuoteryhmä valikosta oikealla. tai vieraile valmistajan kotisivulla www.comeupwinch.com tai valmistajan Facebook-profiilissa https://www.facebook.com/COMEUP
Pildid / logo

Comeup Industries Inc. on innovatiivinen Taiwanilainen yritys, joka aloitti vinssien valmistuksen jo vuonna 1975. Vuonna 2004 sertifioitiin tehtaan kansainvälinen ISO-9001-laatujärjestelmä. 
ComeUp on vuosien saatossa valmistanut alihankintaa amerikkalaisille tuotemerkeille ja hankitun kokemuksen pohjalta kehittänyt vinssit, jotka ovat "melkein identtisiä". Kilpailijoiden heikot kohdat on onnistuttu välttämään.
Top Vox solmi ComeUp-vinssien maahantuontia varten yksinomaisen edustussopimuksen vuoden 2004 joulukuussa ja siitä alkaen ComeUp tuotemerkki on noussut yhdeksi Viron off-road-harrastajien suosikiksi. 
Kestävyyden ja edullisen hinnan ansiosta on ComeUp saavuttanut muutamassa vuodessa meillä markkinajohtajan aseman.

 

Vaihtoehtona on lyhyellä toimitusajalla saatava myös amerikkalaisen tavaramerkin WARN vinssit ja off-road-varusteet. 

 Hae haluamasi tuote www.warn.com ja lähetä meille kysely hinnan ja saatavuuden varmistamiseksi. 

 

Varaosakysely

en tiedä
en tiedä
Liity kanta-asiakkaaksi alennus 10% Get great offer from L´Ermitage Hotel While your car is in maintenance.