Avoinna Ma-To 8.30-18.00 Pe 8.30-17:00

Huolto

Korjaamon nykyaikainen varustus mahdollistaa kaikkien amerikkalaisten autojen diagnosoinnin ja ajokunnossa pitämisen, huolimatta siitä, onko autot valmistettu Yhdysvaltojen vai Euroopan markkinoille. Huoltokeskuksessa työskentelevillä ammattilaisilla on pitkäaikainen kokemus alansa asiantuntijoina. Arvostamme asiakkaan aikaa. Koko tiimi työskentelee sen eteen, että jokaiseen ongelmaan löydetään ratkaisu ja että työ olisi tehty kunnolla. Suoritetuille töille takuu 6 kuukautta.

Autohuollon kokeneet mestarit tekevät seuraavia töitä: määräaikaishuollot, öljyn vaihdot, vikamuistin luvut ja nollaukset sekä järjestelmädiagnoosit, sähkötyöt, 4-pyöräsuuntaukset, ilmastointihuollot, jakohihnan vaihdot, iskunvaimennin- ja alustaremontit, jarru- ja kytkinremontit, rengastyöt. Lue lisää tarjottavista palveluista ja hinnoista täältä.

TOP Parts usa autojen huolto: Chrysler huolto, Jeep huolto, Cadillac huolto, Dodge huolto yms Alkuperäisvaraosia tarjoamme kaikille yhdysvaltalaisten autonvalmistajien merkeille, kuten esimerkiksi: Chrysler, Jeep, Dodge, Plymouth, Chevrolet, Cadillac, Buick, Oldsmobile, Pontiac, GMC, Hummer, Ford, Lincoln, Mercury, Fiat, Lancia, Tesla.

Lähetä huoltopyyntö

Sijaisauto

Huollon ajaksi on Tallinnassa mahdollisuus vuokrata sijaisauto hintaan 22 €/päivä.

Pildid / - chrysler_sebring_asendusauto

Varaosakysely

en tiedä
en tiedä
Liity kanta-asiakkaaksi alennus 10% Get great offer from L´Ermitage Hotel While your car is in maintenance.