Avoinna Ma-To 8.30-18.00 Pe 8.30-17:00

Yksityisyyspolitiikka

Top Parts AS on sitoutunut suojaamaan asiakkaiden ja käyttäjien yksityisyyttä. Tämän johdosta olemme laatineet nämä yksityisyyspolitiikan periaatteet, jotka käsittelevät asiakkaan tietojen keräämistä, käyttöä, julkistamista, siirtämistä ja tallentamista. Meidän toiminta vastaa kaikkien asianmukaisten toimintojen ja asianmukaisten EU:n ja Viron tasavallan lainsäädännön vaatimuksia. Varaa hieman aikaa ja perehdy meidän tietosuojaperiaatteisiin.

Henkilötietojen kerääminen ja käyttö
Henkilötiedot ovat tietoja, joita Top Parts kerää yksityishenkilön kanssa sovitun palvelun tuottamiseen, tarjousten lähettämiseen, kanta-asiakkaan sopimuksen tai yhteistyösopimuksen solmimiseen, tietojen tai uutisten lähettämiseen tai yhteyden ottamiseen.
Asiakkaan henkilötietojen kerääminen saattaa tapahtua seuraavilla tavoilla:

  • Palvelun/varaosan oston tai varausten tekemisellä (mm. etunimi, sukunimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite, tehtävänimike yrityksen palveluksessa, henkilöön liittyvän ajoneuvon tiedot) meidän edustuksessa, kotisivulla tehdyn kyselyn, kotisivun kautta lähetetyn varaosakyselyn tai puhelimen välityksellä
  • Kauppoihin liittyvät tiedot (palvelun tarjoamisen historia, varaosien osto-/myyntihistoria);
  • Kanta-asiakkaaksi ilmoittautumisen yhteydessä (mm. etunimi, sukunimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite)
  • Yhteistyösopimuksen solmimisen yhteydessä (mm. tehtävänimike yrityksen palveluksessa, yrityksen yhteyshenkilön etunimi, sukunimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite)
  • Käyttäjän tietokonetta ja meidän kotisivun käyttöä koskevat tiedot (mm. käyttäjän tietokoneen IP-osoite, maantieteellinen sijainti, verkkoselaimen tyyppi ja versio, käyttöjärjestelmä, vierailun aika ja kesto, sivujen katsomisen ja sivulla liikkumisen tilastotiedot)
  • Liittyminen uutiskirjeen vastaanottajien listaan (nimi, sähköposti)

Muiden tietojen kerääminen
Keräämme myös kotisivun vierailijoiden osalta tietoja, joita ei yhdistetä tiettyyn henkilöön eli mm. seuraavia tietoja: sukupuoli, ikä, kielen valinnat, sijainti).
Saatamme kerätä myös asiakkaan meidän kotisivulla suorittamiinsa toimiin liittyviä tietoja, mm. hakusanoja, laskeutumissivuja yms. Nämä tiedot kootaan yhteen ja niitä käytetään meidän asiakkaille hyödyllisempien tietojen välittämiseen ja jotta saisimme tietoa siitä, mikä tieto tai palvelut ovat eniten kiinnostusta herättäviä. Koontitietoja käsitellään tässä yksityisyyspolitiikassa tietoina, joita ei yhdistetä henkilöön.

Top Parts AS käyttää verkon käytön analysoimiseen Google Analyticsia. Google Analytics generoi tilasto ja muita verkkosivun käyttöön liittyviä tietoja evästeiden välityksellä saatujen tietojen pohjalta. Käytämme näitä tietoja kotisivun käyttöön liittyvien raporttien laatimiseen. Google säilyttää näitä tietoja ja heidän yksityisyyspolitiikasta voi lukea lisää tästä.

Kerättyjen henkilötietojen käyttö
Kerättyjen henkilötietojen avulle voimme välittää meidän asiakkaille Top Partsin uutistuotteiden, kampanjoiden ja hintatarjousten tietoja. Asiakas, joka ei halua vastaanottaa meidän uutiskirjeitä tai saada uutta tietoa häntä kiinnostavista tuotteista, voi poistaa tietonsa uutiskirjeen vastaanottajien listalta milloin tahansa. Käytämme kerättyjä henkilötietoja myös asiakkaalle varatun ajan ja päivän osalta tekstiviestin lähettämiseen ja myös silloin, kun palvelu on tarjottu ja asiakas voi tulla hakemaan ajoneuvonsa tai tilattu varaosa on saapunut meidän varastoon. Käytämme kerättyjä henkilötietoja asiakkaan suhteen otettujen velvollisuuksien hoitamiseen, mm. palvelun tai varaosan hintatarjouksen laatimiseen ja lähettämiseen. Meidän kanssa käydyn kirjeenvaihdon tapauksessa saatamme säilyttää kirjeenvaihdon, jotta voisimme sen avulla tehdä parannuksia palvelun, kotisivuun tai käyttää niitä tietoja johonkin muuhun julkiseen tarkoitukseen.

Top Parts saattaa Asiakkaan parempaan palvelemiseen julkistaa palvelujen käyttäjiä koskevia tietoja kolmansille osapuolille, jotka tarjoavat palveluita Top Partsille ja jotka ovat sopimuksen nojalla sitoutuneita säilyttämään jaettujen tietojen luottamuksellisuuden. Kolmantena osapuolena ovat mm. meidän yhteistyökumppanit, joiden tehtävänä on markkinointitoiminnan koordinointi (uutiskirjeen järjestelmän kehittäminen, verkkohallinto, verkkopalveluiden kehittäminen ja markkinointi) ja varasto-ohjelmiston hallinto.

Tietojen julkistaminen
Top Parts voi julkistaa sinun henkilötietoja:

a) laista johtuvasta vaatimuksesta;
b) oikeuskiistojen ratkaisemiseen;
c) omien oikeuksien suojaamiseen ja turvallisuuden varmistamiseen (mm. petosepäilyn johdosta).

Käyttäjä oikeudet
Käyttäjänä on sinulla oikeus tietää, millaisia sinua koskevia henkilötietoja säilytämme. Sinulla on oikeus vaatia niiden tietojen korjaamista, muuttamista, poistamista tai siirtämistä. Jos haluat käyttää näitä oikeuksia, muuttaa tietoja tai poistaa niitä, ota yhteyttä alla olevien yhteystietojen kautta.

Sinulla on 25. toukokuuta 2018 lähtien seuraavat oikeudet:

Tietojen oikeutettujen etujen pohjalta käsittelemisen kieltäminen
Sinulla on oikeus kieltää meidän oikeutettuihin etuihin perustava henkilötietojen käsittely. Tämän oikeuden toteuttamiseen pyydämme lähettämään meille asianmukaisen kirjallisen hakemuksen.

Poistaminen
Sinulla on tietyissä tapauksissa oikeus vaatia omien henkilötietojen poistamista. Kielto raukeaa tapauksissa, jolloin laki velvoittaa meitä säilyttämään tiedot. Tämän oikeuden toteuttamiseen pyydämme lähettämään meille asianmukaisen kirjallisen hakemuksen.

Käsittelyn rajoittaminen
Sinulla on tietyissä tapauksissa oikeus myös rajoittaa henkilötietojen käsittelyä. Tämän oikeuden toteuttamiseen pyydämme lähettämään meille asianmukaisen kirjallisen hakemuksen.

Tietojen siirtäminen
Sinulla on lisäksi oikeus saada tai siirtää henkilötietoja toiselle tietojen käsittelijälle („tietojen siirtäminen"). Tämä oikeus pätee vain niihin tietoihin, jonka olet sopimuksen tai suostumuksen nojalla meillä antanut ja joiden käsittely on automaattista. Tämän oikeuden toteuttamiseen pyydämme lähettämään meille asianmukaisen kirjallisen hakemuksen.

Henkilötietojen kaitse
Top Parts soveltaa kaikki turvatoimia (mm. hallinnolliset, tekniset ja fyysiset toimet) asiakkaan henkilötietojen suojaamiseen. Pääsy tietojen muuttamiseen ja käsittelemiseen on vain siihen valtuutetuilla henkilöillä, jotka tarvitsevat tämän mahdollisuuden omien työtehtävien hoitamiseen.

Turvallisuus
Kaikkia asiakkaan henkilötietoja käsitellään luottamuksellisina tietoina.

Yksityisyyspolitiikan ehdot ja muutokset
Aloittamalla meidän palveluiden käytön olet perehtynyt näihin periaatteisiin ja ehtoihin ja hyväksynyt ne. Pidätämme oikeuden tarvittaessa näiden yksityisyyspolitiikan yleisehtojen muuttamiseen.
Kaikki yksityisyyspolitiikkaa tai tietojen käsittelyä koskevat kysymykset voi lähettää osoitteeseen priit@topparts.ee.

Varaosakysely

en tiedä
en tiedä
Liity kanta-asiakkaaksi alennus 10% Get great offer from L´Ermitage Hotel While your car is in maintenance.