Avoinna Ma-To 8.30-18.00 Pe 8.30-17:00

Jeep varaosat ja huolto

Jeep huolto, korjaamo, sähkötyöt

Korjaamon nykyaikainen varustus mahdollistaa kaikkien amerikkalaisten autojen diagnosoinnin ja ajokunnossa pitämisen, huolimatta siitä, onko autot valmistettu Yhdysvaltojen vai Euroopan markkinoille. Suoritetuille töille takuu 6 kuukautta.
Huolto Tallinnassa kaikille Jeepin malleille

 • Jeep Cherokee
 • Jeep WK/WH Grand Cherokee
 • Jeep JK Wrangler
 • Jeep Renegade
 • Jeep JK Wrangler Unlimited
 • Jeep XK/XH Commander
 • Jeep MK Compass / Patriot
 • Jeep KJ Liberty
 • Jeep CJ
 • Jeep Wagoneer
 • Jeep Willys

TopParts autohuollon kokeneet mestarit tekevät seuraavia töitä: määräaikaishuollot, öljyn vaihdot, vikamuistin luvut ja nollaukset sekä järjestelmädiagnoosit, sähkötyöt, 4-pyöräsuuntaukset, ilmastointihuollot, jakohihnan vaihdot, iskunvaimennin- ja alustaremontit, jarru- ja kytkinremontit, rengastyöt. Lue lisää tarjottavista palveluista ja hinnoista täältä. 

Huollon ajaksi on Tallinnassa mahdollisuus vuokrata sijaisauto hintaan 19 €/päivä. Lähetä huoltopyyntö

Jeep varaosat - akut, voiteluaineet, alkuperäisosisen, B-osat

TOP Parts Autokeskus myy varaosia kaikille Jeepin malleille. Erityisen hyvä varaosien varastotilanne meillä on 90-luvun ja uudemmille Jeepin malleille.  Varastossa pidämme samanaikaisesti sekä tehtaan alkuperäisvaraosia että myös edullisempia tarvikeosia. 
Varaosien varastotäydennyksiä meille saapuu 4 kertaa viikossa. Yhdysvaltojen suurimpien tukkuvarastojen kanssa tekemämme yhteistyön ansiosta täytämme 90 % erikoistilauksista 4-10 päivän aikana. Tuotteille myönnetään 6 kuukauden takuu

Voiteluaineet - Tarjoamme juuri amerikkalaisille autoille sopivia voiteluaineita. Pennzoil, Gulf, AcDelco, Mopar öljyt, voiteluaineet ja öljyjen lisäaineet. Katso lisää täältä.

Jeep akut - Kunnollinen akku on jokaisen auton elintärkeä osa. Valikoimaamme sisältyy mm. seuraavat akkumerkit: Optima, Deta, Exider, Tudor. Katso lisää täältä.

Jeep alkuperäisosien hinnat ovat meillä edullisempia kuin merkkiliikkeissä. Voimme auttaa sinua myös, jollet osaa kuvata tarvittavaa osaa tarkasti. Autosi VIN-koodin perusteella lähetämme sinulle sähköpostitse tai muulla tavalla piirroksen ongelmakohdasta johon voit merkitä tarvittavan osan.

Mopar Performance Products

 

Laadukat Mopar alkuperäiset osat Chrysler Jeep Dodge malleihin

 

Jeep tarvikevaraosat (B-osat) ovat hyvä vaihtoehto auton edullisempaan kunnossa pitämiseen kuin valmistajan alkuperäisosat. Tarvikevaraosat tulevat markkinoille vuoden-parin automallin myynnin alkamisen jälkeen. 
Valikoimaamme sisältyy mm. seuraavat varaosamerkit:

 • VM Motori (Jeep diiselmoottorien osat)

EntisöintiosatSuunnitellessasi klassisen amerikkalaisen vanhan auton hankintaa, on tärkeää tietää, että tavanomaiset huoltotarvikkeet, akseli- ja moottoriosat eivät ole harvinaisia, nämä löytyvät meiltä joko hyllystä tai ovat tilattavissa viikon toimitusajalla.
Välityksellämme on mahdollista tilata entisöintiosia alla olevista tuoteluetteloista.

http://www.crownautomotive.net - Jeep, Willys entisöintiosat sota-ajasta nykyaikaa

Hae tuoteluetteloista tarvittavat osat, lähetä meille linkki tai osakoodi. Teemme sinulle hintatarjouksen ja ilmoitamme arvioiden toimitusajan.
Mikäli et löydä osaa itse, lähetä meille auton tiedot ja osan kuvaus kyselylomakkeellamme.

Jeep lisävarusteet

TOP Part valikoimassa on paljon tuotteita, joilla autosi muuttuu nopeammaksi, kestävämmäksi ja persoonallisemmaksi. Meiltä löydät laajan valikoiman varaosia: ilmansuodattimet, kaasuttimet, imusarjat, kompressorit, lämmitysjärjestelmät, sytytysjärjestelmät, hallintajärjestelmät, syöttöjärjestelmät, venttiiliohjaimet, sylinterikannet, sähköjärjestelmät, putkikeräimet, päästöputkistot, kampimekanismit, akselin osat, moottoriosat, sähköosat, ohjausosat, laakerit, pyörästön osat, vaimentimet, kytkinlevyt, korit, vesipumput, koriosat, renkaat, vanteet, lisävalot, differentiaalilukot ym.

Omix-ADA on maailman suurin itsenäinen Jeep varaosien ja lisävarusteiden valmistaja. Jopa yli 20 vuotta onOmix kehittänyt, testannut ja valmistanut enemmän kuin 15000 erilaista varaosa ja tarvikkeita Jeepien entisöintia ja remonttia varten. Omix on tavaramerkkien Rugged Ridge, Alloy USA, Precision Gear jaOutland Automotive omistaja. Omixin varastoissa on tavara vähittäiskauppan arvolla yli $ 75.000.000. Löytyy kaikenlaisi osia vanhoille ja uusille Jeepeille. Omix usko, että Jeep on enemmään kun vaan pelkkä ajoneuvo - tämä on monen suku-polven kulttiauto.
Omix-ADA  - Kaikki tarvittava Jeepille yhdestä pisteesta!

omix family of brands

 

 Saatavissa korin osia ja muuta entisöinnissa tarvittava Willys & Jeep malleille alkaen vuodesta 1941.

 

 


Jeep Cherokee   Jeep WK/WH Grand Cherokee   Jeep JK Wrangler   Jeep Renegade   Jeep JK Wrangler Unlimited   Jeep XK/XH Commander   Jeep MK Compass / Patriot   Jeep KJ Liberty   Jeep CJ   Jeep Wagoneer   Jeep Willys

Varaosakysely

en tiedä
en tiedä
Liity kanta-asiakkaaksi alennus 10% Get great offer from L´Ermitage Hotel While your car is in maintenance.